Food-Stylisten

Parttime | Photography & Graphic Design

Voor verschillende toonaangevende opdrachtgevers uit de Food sector verzorgt Lukkien de productfotografie- en video's. Hierbij maken we veelal gebruik van food-stylisten die zorgdragen voor de gewenste uitstraling van het product en decor.

Ter uitbreiding van ons freelance bestand zijn wij op zoek naar food-stylisten die ruime ervaring hebben met shoots, zowel op locatie als in de studio. 

Kijk hier voor voorbeelden van vergelijkbare projecten. 

Over Lukkien

Lukkien heeft een gunstige ligging in Ede direct langs de A12 en A30 tussen Arnhem en Utrecht. Ook via station Ede-Wageningen en Veenendaal De Klomp is Lukkien goed bereikbaar met het OV. Er werken circa 200 gedreven professionals aan zeer uiteenlopende marketingcommunicatie producties. Met de afdelingen Digital, Photography & Graphic Design, Audiovisual en CGI kan vrijwel alles binnenshuis en met eigen specialisten geproduceerd worden. Lukkien kenmerkt zich verder door de open bedrijfscultuur en collegiale werksfeer met ruimte voor ongekende ambities en volop doorgroeimogelijkheden.

Reacties

Vragen over deze vacature? Neem contact op met onze corporate recruiter via 
tel. +31 (0)318 69 80 11.

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en zijn jouw kwaliteitsstandaarden net zo hoog als de onze, neem dan contact op via sollicitatie@lukkien.com en deel je portfolio. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld