Uitgevers

Op deze pagina willen we u, bezoekers vanuit Noordhoff Uitgevers, graag enige achtergrond geven over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen. De briefing was duidelijk en inspirerend – en heeft ons er in ieder geval van overtuigd dat wij de juiste partij zijn om dit samen met u op te pakken.

Wij vinden het van belang om te laten zien dat wij zowel de kennis als ervaring in huis hebben om de producties voor Noordhoff te kunnen verzorgen. Per categorie hebben wij een aantal referenties weergeven van video's die wij recent hebben mogen produceren.

Graag willen wij u overtuigen van onze dienstverlening. Naast de referenties hebben we daarom ook een korte video gemaakt waarin we onze belangrijkste argumenten graag op een rijtje zetten. Bovendien is het gelijk een mooi staaltje werk dat laat zien dat we ook op animatiegebied snel, goed en flexibel kunnen opereren!

We nodigen u graag uit om bovenstaande video te bekijken en alle andere informatie die u verder nog op deze pagina kunt vinden. Tevens komen we graag langs om ook persoonlijk met u kennis te maken!


Inleiding

Deze pagina bevat alle informatie rondom onze deelname aan deze tender. Zo hebben wij per videocategorie referentievideo's geplaatst van producties die wij in het verleden gedaan hebben. Maar ook zijn alle relevante bestanden met betrekking tot de tender hier te downloaden.

Scope

De scope van de tender is door Noordhoff als volgt beschreven: De scope van deze tender is de ontwikkeling en productie van verschillende video opnamen voor de methoden van Noordhoff Uitgevers BV Groningen en Houten. Onder video opnamen wordt verstaan:

Het produceren van video-opnamen, het aanvullen van de scripts, de opname voorbereiding, de opnames, de visagie, de grafische bewerking, de geluidsproductie en de montage en eindmontage.


Lifestyle

Voor de categorie lifestyle hebben wij de voorbeeld video van Stepping Stones - Bristol begroot.

De karakteristieken van een lifestyle video volgens Noordhoff zijn: Opnames van speelfilmpjes op locatie, bijv. voor Grandes Lignes / Stepping Stones.

Stepping Stones

Lifestyle - referentie 1

Lifestyle - referentie 2

Lifestyle - referentie 3

Docu

Voor de categorie docu hebben wij de voorbeeld video van Grandes Lignes - Francofolies begroot.

De karakteristieken van een lifestyle video volgens Noordhoff zijn: documentaires, bijv. filmpjes over een bepaalde streek in Frankrijk voor Grandes Lignes

Grandes Lignes

Docu - referentie 1

Docu - referentie 2

Docu - referentie 3

Demo

Voor de categorie demo hebben wij voorbeeld video van Moderne Wiskunde begroot.

De karakteristieken van een demo video volgens Noordhoff zijn: demonstratie van handelingen, practica etc. bijv. filmpjes over verpleegkundige handelingen voor Health-Zorgpad 

Moderne Wiskunde

Demo - referentie 1

Demo - referentie 2

Demo - referentie 3

College

Voor de categorie demo hebben wij de voorbeelden van HO Flitscollege begroot. 

De karakteristieken van een college video volgens Noordhoff zijn: een docent geeft instructie over een bepaald onderwerp, bijv. Aanpak voor Moderne Wiskunde of Flitscolleges HO.

Hoorcollege

College - referentie 1

College - referentie 2

Animatie

Voor de categorie animatie hebben wij de voorbeeld voorbeeld video van Nieuw Nederlands begroot.

De karakteristieken van een animatie video volgens Noordhoff zijn: animaties, die volgens andere techniek worden gebouwd, maar als video worden opgeleverd, bijv. animaties voor Buitenland en NU-Rekenen.

Nieuw Nederlands Animatie

Animatie - referentie 1

Animatie - referentie 2

Animatie - referentie 3

Interactieve video

Voor de categorie interactief hebben wij de voorbeeld video's van Plein M én Grafiek Transformeren begroot.

De Schenkwijzer van ABN AMRO is een voorbeeld van een interactieve video welke in het verleden door Lukkien geproduceerd is.

Plein M


Wij doe er alles aan om gewoon meer kwaliteit én kwantiteit te halen uit elke euro budget

Bouke Lukkien Jr., Executive Board Member


Over Lukkien

Lukkien is een full service bureau waar creativiteit en technologie samenkomen. Met onze klanten bedenken, ontwikkelen en implementeren we slimme en effectieve communicatieoplossingen op het gebied van video, fotografie en digitaal. Altijd gericht op het creëren van engagement tussen merken en hun doelgroepen.

THINK: strategie & concept; 

CREATE: ontwikkeling van websites, online campagnes, online shops en mobiele applicaties, contentproductie (video, fotografie, animaties);

CONNECT: analyse & optimalisatie, contentmanagement, hosting & support.


Meer over ons Ons werk